Burgerkrant Herfst 2023: Zes speerpunten in een nieuwe jas

Het is weer voorbij, die mooie zomer! En wat voor eentje, een echte grand cru Pepingse feestzomer. Deze herfst komt LVB – Lijst van de Burger Pepingen naar buiten met een nieuwe jas, maar onze waarden en speerpunten blijven hetzelfde.

 

 

Het LVB-logo, onze website en onze Burgerkrant kregen een update. Want net als onze gemeente en net als onze dorpsgenoten gaan we vooruit, evolueren en groeien we. Maar onze speerpunten? Daar houden we aan vast. Onze dorpsgenoten kunnen op onze bestuursploeg rekenen voor een bruisende, toekomstgerichte en leefbare gemeente waarin iedereen mee is. LVB blijft opkomen voor de belangen van alle Pepingenaren.

 

In deze Burgerkrant lees je meer over:

 

  • Trots op Pepingen‘: Samen maken we er een TOPgemeente van
  • Zes deelgemeenten, zes speerpunten en een gemotiveerde bestuursploeg
  • De Grote Pepingse Enquête en onze Burgercafés zijn terug!
  • Beleidsplan Ruimte: dorpsgevoel en open ruimte bewaren
  • Robuust financieel beleid: marge om te groeien
  • Trots op (de uitrol van) ons nieuwe mobiliteitsplan
 
 

Het is duidelijk dat Pepingen bruist en leeft, samenbrengt en verbindt, groeit en bloeit op elke vierkante centimeter. Samen zijn we #TOP: Trots Op Pepingen en op onze troeven. Op die drijvende kracht wil LVB – Lijst van de Burger verder inzetten. 

 

Uitdagingen zijn er zeker, maar vanuit die trots benoemen we ze en pakken we ze samen aan. Dat positivisme sterkt ons om te blijven werken aan bruisende dorpskernen, aan leefbaarheid, dienstverlening en lokale economie, aan een bloeiend verenigingsleven en een toekomst voor alle Pepingenaren.

 

Als brede burgerpartij kijken we vooruit. En waarom niet met nieuwe, frisse ideeën van gedreven dorpsgenoten? Elke #TOPper die zich wil inzetten voor onze mooie plattelandsgemeente Pepingen is welkom bij LVB. Laat het ons weten in de Grote Pepingse Enquête. Of kom eens babbelen over je pracht van een gedacht op één van onze Burgercafés.

Tot binnenkort!

Team LVB

Volg ons op