Over
ons

WIe zijn we?

LVB – Lijst van de Burger is en blijft een brede burgerlijst. Iedereen is welkom. We verenigen Pepingse burgers met al hun verschillende achtergronden, interesses en passies, maar met een gedeelde trots en toekomstvisie voor onze prachtige gemeente.

We kiezen geen kleur, we kiezen de beste oplossing. Dat komt ook terug in onze communicatie en ons kleurrijke logo. We zijn ongebonden en vrij, weg van nationale partijstructuren en hokjesdenken. LVB is van Pepingenaren, voor Pepingenaren. Een partijkaart bestaat dus niet. Pepingen structureel en duurzaam verbeteren, dat is wat ons verbindt.

De absolute prioriteit van LVB?
De Burger natuurlijk.

Jullie allemaal! Er lopen heel wat toppers rond in onze gemeente, daar moet je LVB niet van overtuigen. We willen er alles aan doen dat onze burgers zich maximaal kunnen ontplooien en verder groeien in onze gemeente.

De Pepingse Topper staat dus centraal, ook in ons logo.

Trots op Pepingen

Natuurlijk zijn wij van LVB Trots op Pepingen. Op waar we staan en waar we naartoe gaan. Voor ons kan en mag iedere Pepingenaar met recht en rede trots zijn op alle Pepingse troeven. Ze zijn immers het resultaat van toppers: TOPverenigingen, TOPvrijwilligers, TOPondernemers, TOPlandbouwers, TOPburen, TOPcollega’s,… en ga zo maar door!

Dat gevoel zien en horen we overal in onze gemeente terugkomen. Daarom bundelen we het in de uitgesproken positieve ‘strijdkreet’ Trots op Pepingen. Samen met jullie stellen we alles in het werk om er voor iedereen een TOPgemeente van te maken.

Pepingen doet het voor het eerst sinds jaren goed. De stilstand is weg, de achterstand wordt ingehaald inzake milieu, verkeersveiligheid, financiën, dienstverlening, infrastructuur, erfgoed en leefbare dorpskernen die bruisen. Maar het kan nóg beter. Er blijven zeker uitdagingen. Wat nog niet TOP is, pakken we samen aan. Kom gerust eens ideeën en verbeterpunten
uitwisselen. We bundelen onze krachten in een sterk, constructief plan voor Pepingen, door Pepingenaren. Onze deur staat altijd open voor frisse ideeën. Je kan ze alvast delen met de hashtag #TOP.

Samen gaan we écht voor