Lijst van de Burger Pepingen

 

Sterk en oprecht, SAMEN echt! 

LVB Pepingen trekt op 14 oktober naar de kiezer onder de slogan "Sterk en oprecht, SAMEN echt!"
We willen de oprechtheid opnieuw naar het Pepingse gemeentehuis brengen. Er is nood aan integere lokale bestuurders die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, zonder met de wind mee te draaien. Onze kandidaten engageren zich in de eerste plaats voor een sterk programma en voor een beter Pepingen. We willen de positieve kentering die we in 2013 opstartten verder zetten: financiële verantwoordelijkheid, een plan op lange termijn, een echt luisterend oor in het gemeentehuis, dialoog & vooral concrete vooruitgang in grote dossiers. Met dat constructieve verhaal voor alle Pepingenaren willen we verder gaan, en willen we vooral SAMEN verder gaan!
 

Over LVB Pepingen

LVB - Lijst van de Burger is al enkele jaren een vaste waarde in de Pepingse politiek. De naam is niet toevallig gekozen. In de eerste plaats zijn wij dan ook allemaal échte Pepingse burgers, met of zonder lidkaart van een traditionele partij, met diverse achtergronden, interesses en passies. Daarnaast wil LVB ook de burger opnieuw centraal stellen in haar politiek. Er is de laatste jaren al veel te doen geweest omtrent participatiepolitiek en inspraak van de burgers. Lijst van de Burger is de enige fractie in Pepingen waarbij dit niet enkel holle verkiezingsslogans waren: wij hebben in het verleden actief ingezet op deze thema's via verschillende kanalen. De Burgercafés en de Grote Pepingse enquête zijn slechts enkele voorbeelden. 
 

Samen gaan we écht voor 

  • Transparante beslissingen met ruimte voor burgerparticipatie
  • Vlotte mobiliteit, met veilige omstandigheden voor scholieren, voetgangers, en fietsers
  • Het behoud en koesteren van het landelijke karakter van Pepingen
  • Versterking en ondersteuning van ondernemerschap en landbouw
  • Meer groen, meer korte keten en minder zwerfvuil in een duurzame gemeente
  • Meer aandacht voor veiligheid
  • Betaalbaar en aangenaam wonen voor alle generaties van Pepingenaren
  • Een bruisend sociale gemeente waarin welzijn centraal staat
  • Een gemeente die al zijn troeven met fierheid uitdraagt”
  • ...

Voor deze verkiezingen zijn we ervan overtuigd een competente en complementaire ploeg te hebben samengesteld. Een groep die beleidservaring heeft alsook jeugdige nieuwe ideeën. Mensen die stuk voor stuk een bijdrage leven aan onze gemeente.

Maak hier kennis met de voltallige ploeg!

 
 
 
 
 
 


 

 

Contact

www.lvb-pepingen.be
Ninoofsesteenweg 37
Pepingen
1670

 

© 2006-2018 Alle rechten voorbehouden.

Lijst van de Burger Pepingen