Nieuws

Pepingse
nieuwsberichten

In Pepingen werd op de gemeenteraad van 23 april 2024 een motie aangenomen ter ondersteuning van de landbouwers. Dat bevestigt het bestaande gemeentelijke landbouwbeleid van LVB – Lijst van de Burger en maakt duidelijk dat Pepingen streeft naar leefbare landbouw.
Pepingen is opnieuw een fiere Straffe Streek-gemeente! Daarmee tonen we dat we lokale producten een warm hart toedragen en dat we voluit de kaart trekken van onze lokale producenten, landbouwers en ondernemers 💙💛💚
Tijdens Erfgoeddag op 21 april 2024 draaide het allemaal om het thema ‘Thuis’. Tijdens Erfgoeddag pakte Pepingen pakte uit met een gratis aperitiefconcert van Kiko & The Q(uarantines) in de Abdijkerk van Bellingen, waar ook het restauratieproces helemaal werd toegelicht. De 3de en laatste fase gaat nu in - trots om deze parel terug te laten stralen!
Naar jaarlijkse traditie maakt de Paashaas tijdens zijn doortocht in Pepingen een paar speciale tussenstops. Op uitnodiging van LVB – Lijst van de Burger Pepingen hield hij tijdens het Paasweekend halt bij de kinderen van OC Terloo en bij de senioren in zaal De Kring.

Ninoofsesteenweg 37
1670 Pepingen

Volg ons op