Nieuws

Pepingse
nieuwsberichten

Gemeente Pepingen koestert de ambitie om een Hartveilige gemeente te worden. De voorbije jaren werd de aanpak en het beheer van de verschillende AED-toestellen op één lijn gebracht. Op de gemeenteraad van 03.10.2023 werd beslist om ook op de terreinen van FC Beert City een nieuw AED-toestel te voorzien.
Nu de uitrol van het CASH-netwerk halfweg zit, geeft beheerder Batopin alle locaties vrij voor haar nieuwe cashpunten. Eén ervan zal zeker in plattelandsgemeente Pepingen komen.
Het hele jaar door kunnen het gemeentebestuur van Pepingen en tal van organisaties rekenen op het engagement en de onvoorwaardelijke inzet van tientallen vrijwilligers. De gemeente toonde zaterdag haar grote appreciatie voor dat werk met een vrijwilligersontbijt in het prachtige Kasteel Ter Rijst in Heikruis.
Vanaf 12 februari starten de werken om het kruispunt Ninoofsesteenweg-Eikstraat verkeersveiliger te maken. Dat de geplande omleidingen een verkeerstrechter creëren in de Kareelstraat, zoals de oppositie beweert, moeten we met klem tegenspreken. Men laat bewust een deel van de informatie weg.

Ninoofsesteenweg 37
1670 Pepingen

Volg ons op