De GROTE PEPINGSE ENQUETE is terug!

De Grote Pepingse Enquête is terug! Goed bestuur begint immers bij een bestuursploeg die haar oor blijft te luisteren leggen bij haar burgers. 

 

Ook in 2012 en 2017 bevroeg LVB – Lijst van de Burger alle dorpsgenoten over hun ‘pracht van een gedacht’. Heel wat van de ideeën vonden zo hun weg naar het programma en zijn ondertussen ingebed in het Pepingse beleid. Met de resultaten gaan we ook nu weer aan de slag voor een doordacht programma voor de volgende jaren.

 

We komen naar jou toe: de papieren versie van de Grote Pepingse Enquête droppen we binnenkort zelf in de Pepingse brievenbussen. Heb je al een pracht van een gedacht? Spreek er ons zeker over aan! Je kan de vragenlijst kosteloos terugsturen met de bijhorende envelop.

 

De enquête kan je ook online invullen tot en met 24 december 2023.

 

We kijken uit naar jouw mening en ideeën!

Burgerparticipatie en inspraak blijven het handelsmerk van LVB – Lijst van de Burger. Saskia Beeckmans ziet het als schepen van participatie van dichtbij gebeuren: Meer dan ooit is de toekomst van onze gemeente een project van alle Pepingenaren. Nooit eerder was er zoveel participatie, ondanks corona, over uiteenlopende onderwerpen zoals het speelbos, de herinrichting van de dorpskern van Beert, de klimaataanpak, de gemeentefusies, … De frisse ideeën vonden ook hun weg naar de uitvoering van die projecten. Ook zo willen we het vertrouwen van onze burgers in het beleid herstellen.”

Volg ons op