De Grote Pepingse Enquête is terug!

Als inwoner van Pepingen bepaalt u mee de toekomst van de gemeente en dat verdient een luisterend oor. Het bolletje dat u volgend jaar rood kleurt, is lang niet de enige manier om uw stem te laten horen. Als burgerlijst willen we in de eerste plaats luisteren naar ú. Daarom peilen we al voor de 3de keer naar uw prioriteiten voor de volgende legislatu(u)r(en) met deze Grote Pepingse Enquête.


U hebt een pracht van een gedacht over onze gemeente? Laat het ons weten!


Deze legislatuur kende tal van info- en participatiemomenten. Tegelijk staan onze gemeenteraadsleden tussen de burgers van Pepingen. Die dialoog met onze dorpsgenoten zetten we graag verder, want het is een gezonde basis voor een toekomstgericht beleid van én voor de Pepingenaren. Onze bestuursploeg werkte de voorbije zes jaar aan een warme, landelijke, leefbare, bruisende plattelandsgemeente, maar het kan altijd beter. 

 

Wat loopt er goed? Wat moet er anders? Waar liggen de kansen en de uitdagingen voor de toekomst? Dat horen we graag van zoveel mogelijk Pepingenaren. Via open vragen, met veel ruimte voor frisse ideeën. De antwoorden en suggesties die we verzamelen, verwerken we in actiegerichte plannen die het beleid mee bepalen.

 

Of brengt u uw gedacht liever zelf? Dat kan, want LVB organiseert in  december nog twee Burgercafés bij u in de buurt. Kom eens langs, maak kennis met onze mensen en leg hen uw prioriteit voor. De drankjes komen van ons, de topideeën komen van jullie! Ook die resultaten verwerken we in een toekomstplan. Het eerste Burgercafé ging al door in Het Dravershof (18/11), maar iedereen is welkom in café Terkammen (9/12 vanaf 15u) en café De Bascule (20/12 vanaf 19u30) voor de volgende edities!

 

Antwoorden op de enquête kan tot en met 24 december 2023:

  • Stuur de ingevulde vragenlijst terug met de bijgevoegde omslag (geen zegel nodig).
  • Digitaal kan u de enquête terugvinden op www.lvb-pepingen.be
  • Kijk op de Facebook- of Instagrampagina van LVB – Lijst van de Burger en volg de link naar de enquête.
 

Deze enquête kan anoniem beantwoord worden. De individuele antwoorden blijven te allen tijde vertrouwelijk en worden niet doorgespeeld aan derden.

 

Groeten en tot binnenkort!

Team LVB

Volg ons op