Pepingen breidt KOE-PONGS uit voor G-sporters

De bestaande KOE-PONGS (PLUS) worden uitgebreid met G-KOE-PONGS. Daarmee wil de gemeente Pepingen G-sporters van alle leeftijden een duwtje in de rug geven. Dat werd beslist op de Pepingse gemeenteraad van 19 december 2023.

Saskia Beeckmans, schepen van sport, licht toe: “We vinden het als gemeente belangrijk om G-sporters te ondersteunen maar ook de sportverenigingen die G-sport willen aanbieden. Zo hebben we tijdens onze kampioenenvieringen ook steeds aandacht voor de G-sporters. Fysieke uitdagingen mogen immers geen hinderpaal zijn om te sporten en sociale banden op te bouwen. Daarom willen we de drempel zoveel mogelijk verlagen en dat kan o.a. met de G-KOE-PONGS. Als warme gemeente staat Pepingen hier helemaal achter.”

 

Met de KOE-PONGS kan je met korting deelnemen aan allerlei activiteiten en verenigingen. Tot en met de leeftijd van 25 jaar kan gebruik worden gemaakt van de KOE-PONG-PLUS en boven de leeftijd van 25 jaar kan, voor wat betreft G-sport, nu dus aanspraak worden gemaakt op de G-KOE-PONG. Beide hebben een waarde van 40 euro.

 

De KOE-PONGS kunnen besteld worden bij de dienst Vrije Tijd van de gemeente Pepingen. Meer info op www.pepingen.be/vrije-tijd/koe-pongs

Volg ons op