Koop lokaal in Pepingen en win mooie prijzen

Onze handelaars en ondernemers zijn ons dierbaar in Pepingen. Ze zorgen mee voor een bruisende gemeente Pepingen. Daarom lanceert het gemeentebestuur samen met lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant de eindejaarsactie ‘Liever lokaal’. Vanaf 9 december maak je bij iedere aankoop bij één van de deelnemende Pepingse handelaars kans op een Norta E-bike of andere mooie prijzen.

Schepen van lokale economie Greta Cochez (LVB): “De eindejaarsperiode is voor vele handelaars een topperiode en dat is hier bij ons in Pepingen niet anders. Dat ondersteunen we vanuit de gemeente door lokaal winkelen in Pepingen nóg interessanter te maken. We willen onze dorpsgenoten – en mensen uit de buurgemeenten, waarom niet – stimuleren om zoveel mogelijk inkopen lokaal in Pepingen te doen. Onze handelaars zijn ons dierbaar want hun handelszaken zorgen mee voor beweging en ontmoeting, werkgelegenheid en een bruisende gemeente. We zijn trots op hun gedrevenheid en gaan voor een goede samenwerking, o.a. via deze ‘Koop Lokaal’-actie.”


“Je herkent de deelnemende handelaars aan de affiche in etalage of handelszaak. De wedstrijd verloopt via een handige wedstrijdapp of via papieren deelnameformulieren die je bij elke handelaar vindt. Je kan dit jaar mooie prijzen winnen, zoals een Norta E-bike. Gemeente Pepingen schenkt daarbovenop nog eens 20 prijzen weg met een waarde van € 20,00 voor wie digitaal deelneemt en 20 prijzen met een waarde van € 20,00 voor wie deelneemt met een papieren formulier.”


“We hopen dat heel wat Pepingenaren hun eindejaarsinkopen in de buurt zullen doen en samen met ons de lokale handelaars zullen steunen. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een ondernemende, bruisende gemeente Pepingen.”

 

Hoe doe je mee?

Lokaal shoppen levert nu meer op dan ooit. Je kan er binnenkort zelfs een prachtige Norta E-bike mee winnen? Hoe? Volg deze stappen:

 

✅ Download de ‘ik koop-lokaal’-wedstrijdapp (www.ikkooplokaal.app) en registreer je éénmalig

✅ Ga tussen 9 december 2023 en 15 januari 2024 langs bij jouw lokale handelaar
✅ Na jouw aankoop scan je de persoonlijke QR-code van de lokale handelaar

 

Je kan de QR-code 1 keer per dag per handelaar scannen. Hoe meer scans, hoe meer kans je maakt op de fantastische hoofdprijs of één van de vele andere prijzen.


De 9 deelnemende handelaars in Pepingen zijn: Eden Centrum, Fruit D’Haemer, Hoevewinkel Nathalie, Kathleen De Kegel – Skino, Melk & Meer van Mols, RUSTinneke, Superette Jo-An – Spar Pepingen, Vandersmissen-Crispel Groenten en Fruit en Milk Design. Ook de marktkramers op de wekelijkse markt doen mee.


Zie www.pepingen.be/eindejaarsactie-2023 en www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be.


Tot in Pepingen!

 

Volg ons op