Werken ninoofsestenweg

03-03-2015 10:05

Werken Ninoofsesteenweg: Voorbereidende werken beginnen maandag

Op maandag 26/01 beginnen de nutsmaatschappijen met de voorbereidende werken aan de Ninoofsesteenweg, van het kruispunt Ninoofsesteenweg met de Brugstraat tot voor Hoesnaek. Vanaf half maart zullen het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), Infrax, Aquafin en de gemeente beginnen met de riolerings- en wegeniswerken. 

Ninoofsesteenweg afgesloten vanaf maandag, doorgaand verkeer omgeleid
Vanaf maandag zal de Ninoofsesteenweg afgesloten worden. Enkel de bussen van De Lijn kunnen nog in beide richtingen blijven rijden dankzij een busbareel. Zie verder in deze nieuwsbrief. Voor het doorgaand verkeer geldt vanaf maandag onderstaande omleiding:

De bereikbaarheid van het centrum en de handelaars vanaf 26/1 verloopt als volgt:

Komende vanuit Halle blijft centrum Pepingen bereikbaar voor plaatselijk verkeer. Komende vanuit Gooik moet onderstaande omleiding gevolgd worden om Pepingen-centrum te bereiken. Verder worden enkele maatregelen genomen op lokale wegen: 

  • Zwaantje: Enkelrichtingverkeer van Hoesnaek naar Molenstraat (Kester).
  • Vroembos: Tussen de Ninoofsesteenweg en de Kerkstraat wordt de enkelrichting opgeheven, en zal er dus verkeer in twee richtingen toegelaten zijn. 
  • Grasmeerstraat: Enkelrichtingverkeer van Steenweg op Bellingen naar Vroembos. 
  • Dreef: Enkelrichtingverkeer van Hoesnaek naar Steenweg op Bellingen. 

Het kruispunt Hoesnaek met de Ninoofsesteenweg blijft tijdens fase 1 van de werken toegankelijk. Pas tijdens de start van fase 2 (half april) zal kruispunt Hoesnaek afgesloten worden.

 
 
 

Terug

Contact

www.lvb-pepingen.be
Ninoofsesteenweg 37
Pepingen
1670

 

© 2006-2018 Alle rechten voorbehouden.

Lijst van de Burger Pepingen