Start wegeniswerken Ninoofsesteenweg op 16 maart.

01-04-2015 10:54

Start wegeniswerken Ninoofsesteenweg op 16 maart. Nutsmaatschappijen schuiven door naar volgende fase. 

Op 16 maart zijn de nutsmaatschappijen volledig klaar met het verplaatsen en vernieuwen van de leidingen tussen de Brugstraat en Hoesnaek. Ze schuiven dan door naar fase 2 (tussen Hoesnaek en het gemeentehuis), terwijl AWV start met de wegeniswerken in fase 1 (tussen de Brugstraat en Hoesnaek).  

Nutsmaatschappijen schuiven op naar fase 2

Tot aan het gemeentehuis zijn de kabelwerken van de nutsmaatschappijen al aardig opgeschoten aan de noordzijde. Het zijn voornamelijk de overkoppelingen van de huisaansluitingen (water en gas) die nog moeten gebeuren. Vanaf volgende week schuiven de werken verder op richting Halle, aan de zijde van de even huisnummers. Aan de zijde van de oneven huisnummer wordt er nog gewerkt van aan de Kerkstraat tot aan Hoesnaek. De nutsmaatschappijen doen er alles aan om Hoesnaek zo lang mogelijk toegankelijk te houden.

 

 

Wegeniswerken starten op maandag 16 maart met aanleg riolering

Als de nutsmaatschappijen opschuiven naar fase 2 (van Hoesnaek tot het gemeentehuis), begint aannemer Viabuild met de wegenwerken in fase 1 (van de Brugstraat tot aan Hoesnaek).

 


Er wordt gestart met de aanleg van de nieuwe riolering. Twee ploegen gaan gelijk op, zodat er tegelijk in de berm en in het midden van de rijweg kan gewerkt worden. Omdat de oude rijweg wordt opgebroken, vragen we aan alle bewoners om hun auto’s uit de werfzone te plaatsen tijdens de werkuren.

Woningen zijn altijd te voet bereikbaar. Vanaf 17u is het meestal mogelijk om ook met de wagen tot aan de woningen te rijden. De aannemer bust regelmatig een briefje bij de omwonenden met meer info over de hinder en bereikbaarheid.

 


Omleiding voor bussen De Lijn vanaf 16 maart

Op dit moment kunnen de Lijnbussen via een speciale bussluis nog steeds door de werkzone rijden (van de Brugstraat tot aan Hoesnaek). Als de wegeniswerken starten op 16 maart is dat niet meer mogelijk, want dan wordt de bussluis opgeheven. Meer informatie over de tijdelijke haltes en de omleidingen vindt u via de posters aan de bushaltes en de website van De Lijn (www.delijn.be/nl/lijnen).

   
 

Volg ons op Twitter | verstuur naar een vriend(in)

 

Agentschap Wegen en Verkeer

Vlaams-BrabantContacteer ons: 
Diestsepoort 6, bus 81
3000 Leuven
tel 016 66 57 50 - fax 016 66 57 55
wegen.vlaamsbrabant@vlaanderen.be

 

Email Marketing Powered by MailChimp

 ik wens geen mails meer te ontvangen | gegegevens wijzigen | bekijk in je browser  

 

 

Terug

Contact

www.lvb-pepingen.be
Ninoofsesteenweg 37
Pepingen
1670

 

© 2006-2018 Alle rechten voorbehouden.

Lijst van de Burger Pepingen